telefoane
Catalog produse
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal:

 SC Chrispharmablue SRL este inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal la registrul de evidenta a A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 22900.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele dumneavoastra vor fi folosite de SC Chrispharmablue SRL numai în scopul declarat.
Conform politicii de confidentialitate a datelor a site-ului www.tehnico-medicale.com, nu punem la dispozitie, nu vindem, nu inchiriem, nu distribuim si nu transferam datele personale unor terte parti pentru interese de marketing sau pentru alt scop fara consimtamantul explicit prealabil al posesorilor datelor. SC  Chrispharmablue SRL  este singura detinatoare a informatiilor colectate pe site-ul www.tehnico-medicale.com.
 Informatiile colectate pot fi urmatoarele: numele si prenumele, adresa de livrare, date de facturare, numar de telefon, adresa de e-mail, CNP (pentru emiterea facturilor), serie si nr. C.I. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. 
 Datele personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
www.tensiometre-glucometre.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. 
 Datele cu caracter personal preluate de catre SC Chrispharmablue SRL prin intermediul site-ului www.tehnico-medicale.com sunt prelucrate si folosite cu urmatoarele scopuri:
-          Procesarea comenzilor (confirmarea, facturarea si livrarea acestora);
-          Imbunatatirea si personalizarea serviciilor oferite clientilor;
-          Expedierea de newsletter-e cu informatii despre promotii, concursuri si noutati.
Furnizarea datelor personale catre SC Chrispharmablue SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date printr-un email trimis la contact@tehnico-medicale.com.

Va recomandam sa accesati site-ul numai dupa citirea cu atentia a tuturor termenilor si conditiilor inscrise pe www.tehnico-medicale.com. Folosirea acestuia implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site.
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tehnico-medicale.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.